HTML

menőmanó

Ez a blog egy nagyon menő manó életét és gondolatait mutatja be és őrzi meg az utókor számára digitálisan rögzített adatok formájában. Remélhetőleg egy esetleges atomháború után a servereken végzett adatmentési munkák során eme blog igen nagy hányada megmenekül és új vallási mozgalmat indít el, melynek célja az emberiség egyetemes menőmanóvá változtatása! Ennek alapfeltétele a menőmanó eszmék maradéktalan elsajátítása és életstílusának követése, melynek be nem tartása a rendből való kiközösítést vonja maga után. Részletekért kérem látogasson el mindennap a menomano.blog.hu -ra az esetleges fejlemények azonnali megtudása érdekében! Köszönettel: Főmenőmanó aka. Dw1ght

Tagek

original

Creative Commons Licenc

2006.12.11. 20:42 Dw1ght

first game post: Oblivion

Hát ezt nem hagyhatom ki, muszáJ megemlítenem, hogy az Oblivion mennyire kurvajó játék....Egyszerúen hihetelen. Nincs most kedvem belemélyedni a témába,de meg kell hagyni, hogy kurvajó!!! Grafika nagyon komoly és a játékmenet is el van találva. Nem ragozom tovább, de 9 pontos game!

Nekem szerencsére nincs meg a game,de nem is bánom, mert túl jó hozzá, hogy egyedül játszak vele. haveromnál szoktam tolni ők meg nézik aztán csere. Dark elfemmel aki totál pszichopata lény lett kapásból berássoltam egy kurva nehéz részre, úgy hogy csomó részt kihagytam így viszont rohadt izgalmas volt! Végre egy game ami NEHÉZ! Örülök neki!

















5.1es hang és fullos gép kötelező hozzá!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://menomano.blog.hu/api/trackback/id/tr2922120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása