HTML

menőmanó

Ez a blog egy nagyon menő manó életét és gondolatait mutatja be és őrzi meg az utókor számára digitálisan rögzített adatok formájában. Remélhetőleg egy esetleges atomháború után a servereken végzett adatmentési munkák során eme blog igen nagy hányada megmenekül és új vallási mozgalmat indít el, melynek célja az emberiség egyetemes menőmanóvá változtatása! Ennek alapfeltétele a menőmanó eszmék maradéktalan elsajátítása és életstílusának követése, melynek be nem tartása a rendből való kiközösítést vonja maga után. Részletekért kérem látogasson el mindennap a menomano.blog.hu -ra az esetleges fejlemények azonnali megtudása érdekében! Köszönettel: Főmenőmanó aka. Dw1ght

Tagek

original

Creative Commons Licenc

2006.12.02. 13:57 Dw1ght

Hurkás

Megállapítom, hogy hurkát enni otthon nem jó.
A hurkaevés művészete kizárólag a disznóvágással egybekötött szertartás során értékelhető, mivel az IKEA style konyhában ülve akaratlanul is odaképzeljük magunkat egy múló pillanatra a disznóvágó közegbe, hol undorító látvány és szag keveredik a részeg disznóvágók és a böbmbölő rádió hangjával...Ilyen szituációban kizárólag annak van kedve az evéshez, aki e napját kizárólag a disznó megölésének és elfogyasztásának szentelte és ezekben a műveletekben részt is vett, vesz. Valamint elengedhetetlen a magas alkoholbeviteli hányados is, sőt szinte elengedhetetlen.

Külső szemlélőként, aki az disznó leölésének látványa valamint a szétdarabolás és belezés után ingert érez rá ,hogy egyen, véleményem szerint nem ép.

Ettől függetlenül a hurka nem rossz ízű. Ezt meg kell hagyni. (Bár véleményem szerint a szart is be lehet úgy fűszerezni ,hogy ne legyen rossz íze,de mindegy.)

Sőt,tápanyagokban igen gazdagnak mondható, mivel rizst és húst tartalmaz valamint izlés szerint májt vagy vért.

Ennyit a hurkáról

Szólj hozzá!

Címkék: kaja


A bejegyzés trackback címe:

https://menomano.blog.hu/api/trackback/id/tr2620587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása